Wat zit er in een Maandelijks Verrassingspakket van Lev HaOlam?

Voor degenen onder u die nog niet hebben gehoord over ons Maandelijks Verrassingspakket Project, wil ik graag wat delen over het “verhaal” achter de maandelijkse pakketten voordat ik inga op wat er in de pakketten zit.

Het Maandelijks Verrassingspakket Project Verhaal

Ongeveer 4 jaar geleden besloot Nati Rom, die in een klein Joods dorp in de buurt van Shiloh woont, de strijd tegen de Boycot, Desinvesteringen en Sancties (BDS) -beweging op zich te nemen. “We zagen dat er geen pogingen waren om het verhaal van Judea en Samaria te gebruiken om de boycotbeweging te bestrijden die zo hard tegen ons werkte,” zegt Nati. Nati’s praktische reactie op de boycot was om producten te kopen van kleine bedrijven in Judea en Samaria en de Golanhoogten, die last hebben van de internationale boycots en vervolgens helpen hun producten over de hele wereld op de markt te brengen. Vandaag kunnen we met trots zeggen dat we momenteel de grootste koper in Judea en Samaria zijn. We hebben klanten uit tientallen landen, waaronder Zweden, Nederland, Noorwegen, Duitsland, Singapore, Australië en de Verenigde Staten.

De mensen die zich aanmelden voor ons Maandelijks Verrassingspakket Project zorgen ervoor dat grote bestellingen van producten bij de pioniers van Judea en Samaria worden geplaatst. Abonnees ontvangen elke maand een mooi pakket bij hun voordeur; een pakket vol met producten gemaakt door families en kleine bedrijven in Judea, Samaria en de Golanhoogten.

Wat zit er in een pakket?

In elk maandelijks pakket ontvangen onze abonnees ongeveer 6 tot 8 unieke items die worden geproduceerd door bedrijven die speciaal zijn gevestigd in de regio’s Judea, Samaria en Golanhoogten, en die door de internationale gemeenschap zijn geboycot. De producten in elk pakket variëren elke maand, maar kunnen honing, thee, wijn, olie, chocolade, specerijen, gedroogde vruchten en groenten bevatten (waarvan er veel biologisch zijn), biologische cosmetica, Judaïca-artikelen, sieraden, handgemaakte ambachtelijke decoratie, verschillende huishoudelijke artikelen, en nog veel meer.

Waar kan ik me aanmelden?

Om u aan te melden voor ons Maandelijks Verrassingspakket Project, klikt u op onze pagina Become A Member.

Kan ik sommige producten van vorige pakketten zien?

Klik op de pagina Explore Our Products om een voorbeeld van eerdere producten te bekijken die we in onze pakketten hebben opgenomen.

Wie produceert de producten?

Als u enkele producenten van onze producten en enkele inspirerende video’s wilt zien, klikt u op de pagina Meet The Pioneers.

Kan ik Nati ontmoeten?

Nati reist vaak internationaal om met Israël-supporters over de hele wereld te spreken. Om erachter te komen waar Nati zal spreken, moet u zeker onze Facebook-pagina bezoeken en op het tabblad Events klikken.

Ik heb nog steeds enkele vragen, hoe kan ik contact opnemen?

Voor de snelste reactie op al uw vragen, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] Als u telefonisch contact wilt opnemen, raadpleegt u de onderstaande lijst voor het beste nummer dat u wilt gebruiken:

Kantoornummer (Israël): +972 2-645-5424

Amerikaans telefoonnummer (klantenservice): +1 (516) 210-4711